Om Trekantens Planteservice

OM OS

Vores forretningsidé
Vores mission er at skabe bæredygtige grønne miljøer til vores kunder. Vi rådgiver og finder de helt rigtig prisbeviste grønne løsning til netop jeres behov.

Dét kan du forvente
Når du er kunde hos os kan du forvente at vi sætter dine behov og ønsker i centrum, hvor vi med vores faglige viden og erfaring finde de helt rigtige løsninger til jer.

 

Vi arbejder hver dag på at skabe stærke ”wow” oplevelser for vores kunder og samarbejdspartnere, da vi kender værdien af god og kvalitetsfyldt kundeservice.

Vores værdier

  • Vi tror på bæredygtighed! – ikke kun for at skabe et bedre og langtidsholdbart klima, men også fordi vi ved at grønne miljøer skal kunne holde i længden.

  • Vi tror på naturlighed! – ikke kun for at mindre forbruget af plastik, men også fordi grønne miljøer skal være en fryd for øjet, der forskønner kontormiljøets rammer. Derfor lægger vi også været på et smukt design, der fremmer de grønne miljøers naturlighed.    

  • Vi tror på kvalitetsbevidsthed! – ikke kun fordi det giver det bedste resultat, men også fordi det er en god forretning for kunderne på den lange bane. Vi ved at fokus på kvalitet i både produkter og serviceydelser skaber grundlaget for et godt og tillidsfuldt samarbejde.
        
  • Vi tror på fleksibilitet! – ikke kun fordi det giver de bedste løsninger for alle, men også fordi vi ved det giver glade og tilfredse kunder. Derfor har vores servicegartner også løbende og direkte kontakt til jer om jeres behov.